Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GSO’dan aidat uyarısı

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Genel Sekreteri Kürşat Göncü, odanın 2017 yılı aidatlarının ilk taksit ödemelerinin son tarihinin 30 Haziran 2017 Cuma günü olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2017 12:52
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2023 01:11
Kaynak: İHA
GSO’dan aidat uyarısı

Göncü, 2017 yılı aidatlarının iki taksit olarak ödenebildiğini belirterek, “İlk taksit için son ödeme tarihi 30 Haziran 2017 Cuma günüdür. Bu tarihe kadar ödeme yapmayan firmaların aidatlarına 6183 sayılı, Amme Alacaklarının Tahsil Usulü hakkındaki kanuna göre cezai işlem uygulanacak. Üyelerimizin cezai işleme maruz kalmamaları için ödemeleri gününde yapmaları gerekiyor” dedi.

Ödeme yapacak üyelerin GSO Muhasebe ve Finansman Dairesi Vezne Bölümü’ne gelerek, nakit ya da kredi kartıyla ödeme yapabileceklerini ifade eden Göncü, “Bunun dışında üyelerimiz odaya gelmeden de verilecek banka hesap numaralarına havale yoluyla ödeme yapabilirler” diye konuştu.

GSO’nun Gaziantep ve Türkiye ekonomisinin daha da gelişmesi için daha önce yapılan projelerin yanı sıra yeni projeler geliştirdiğini dile getiren Göncü, “Bu projelerin gerçekleşmesinde sanayicilerin çok emeği var. Onların bize verdiği desteklerle bu noktalara geldik. Bundan sonra da kentimiz ve ülkemiz için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.