Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çatı temizlerken beton zemine düşen adam hayatını kaybetti

Haber Giriş Tarihi: 16.11.2022 11:57
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 23:18
Kaynak: İHA
Çatı temizlerken beton zemine düşen adam hayatını kaybetti

Gaziantep’te beş katlı bir binada çatı ve su gider borusu temizliği yaparken dengesini kaybederek beton zemine düşen adam, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Olay, dün öğle saatlerinden sonra Gaziantep’in Şahinbey ilçesi Perilikaya Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, bir kurumda temizlik görevlisi olarak çalışan Murat Türkoğlu (37), ek iş olarak beş katlı bir binada çatı ve su gider borusu temizliği yaparken dengesini kaybederek beton zemine düştü.
Ağır yaralandı, hastanede hayatını kaybetti
Yaşanan feci olay sonrası ağır yaralanan talihsiz adam, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Türkoğlu, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Türkoğlu’nun cansız bedeni, Gaziantep Adli Tıp Kurumu’nda yapılan işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edildikten sonra defnedildi.
Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.