Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantep’te depremzede çocuklara bisiklet

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İslahiye İlçesinde depremden etkilenen çocuklara bin 550 adet bisiklet dağıtarak onların moral ve motivasyonlarını yükseltmeye devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 17.08.2023 15:30
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 15:04
Kaynak: İHA
Gaziantep’te depremzede çocuklara bisiklet

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından normalleşme çalışmaları hızla devam eden İslahiye’de geçici yaşam alanlarında konaklayan çocuklar için “Yüzüncü yılda yüz bin bisiklet“ projesi çerçevesinde 6-10 yaş arası çocuklara 20 inç, 10 yaş ve üzeri çocuklara ise 26 inç bisikletlerin dağıtımı yapıldı.
Büyükşehir Belediyesi ilçede yürüttüğü çalışmalar çerçevesinde yakın zamanda bölgede açılmasını planladığı sosyal girişimcilik kursları ile çocukların sosyalleşmesi ve yeteneklerinin geliştirilmesi amacıyla yaralanacakları alanlar yapacak.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.