Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaymakam Sevgili ile Başkan Doğru esnafla bayramlaştı

Araban Kaymakamı Ömer Sevgili, Belediye Başkanı Hasan Doğru ile Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Karakuş, ilçe esnafını ziyaret ederek bayramlaştı.

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2022 14:37
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 14:50
Kaynak: İHA
Kaymakam Sevgili ile Başkan Doğru esnafla bayramlaştı

Gaziantep’in Araban Kaymakamı Ömer Sevgili ve Belediye Başkanı Hasan Doğru ile Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Karakuş, ilçe esnafını ziyaret etti. İlçe esnafını tek tek ziyaret eden Kaymakam Ömer Sevgili ve Belediye Başkanı Hasan Doğru ile beraberindeki heyet, esnafların Ramazan Bayramı’nı kutladı.
Esnafların sorunlarını da dinleyen Sevgili ile Doğru, ilçe esnafının ve halkının en iyi hizmete layık olduğunu belirterek ilçeyi daha yaşanılır hale getirmek için bütün imkanların seferber edildiğini vurguladı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.