Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Antep Savunması Meclis'te anlatılacak

Türk milletinin kahramanlık, fedakarlık ve vatan sevgisi ile verdiği kurtuluş mücadelesinin eşsiz bir örneği olan Antep Savunması, dev bir organizasyonla 20 Aralık Çarşamba günü Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) anlatılacak.

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2017 14:42
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 01:05
Kaynak: İHA
Antep Savunması Meclis'te anlatılacak

Gaziantep Dernekler Konfederasyonu ve Gaziantep İl ve İlçe Dernekleri Federasyonu’nun organize ettiği resepsiyon ile gerçekleşecek tanıtıma Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, bakanlar, milletvekilleri ve çok sayıda ismin davet edileceği belirtildi.
Antep Savunması’nın ilk defa Gaziantep’in dışında anlatılması nedeniyle büyük önem taşıyan organizasyona, başta siyasiler olmak üzere sayıda önemli ismin de katılması bekleniyor. Organizasyonda, Gazianteplilerin düşmana karşı destansı direnişini tüm Türkiye daha yakından gösterilecek.
Gaziantep Dernekler Konfederasyonu Başkanı Hasan Özaygut ve Gaziantep İl ve İlçe Dernekleri Federasyonu Başkanı Metin Kara’nın girişimleriyle yapılacak resepsiyonda ise katılımcılara akşam yemeğinde özellikle Gaziantep mutfağından yemekler verilecek.
Tarihi, kültürü ve ekonomisiyle yalnızca Türkiye’de değil, dünyada da artık bilinen bir şehir olan Gaziantep’in tanıtımı ve destansı Antep Savunması’nın 7'den 70'e herkese duyurulması açısından da önemseniyor.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.