Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bartık’tan darbe girişimine sert kınama

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, milletin iradesi ile seçilen hükümete yapılan darbe girişimini asla kabul etmediklerini ve kınadıklarını belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2016 23:24
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 10:01
Kaynak: İHA
Bartık’tan darbe girişimine sert kınama

Bartık, yaptığı açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetleri içinde azınlık bir grubun gerçekleştirmek istediği darbe girişiminin ülkeye büyük zarar verdiğini söyledi.

Milletiyle barışık, ülkesinin çıkar ve menfaatleri doğrultusunda hizmetlerini devam ettiren şanlı ordunun bir grup darbe heveslisinin emellerini yarına bıraktığına dikkati çeken Bartık, “Ordumuz darbe heveslilerinin bu hevesini kursağında koydu. Bundan sonra hiç kimse bu gibi çağ dışı eyleme başvuramayacaktır. Gün bir ve beraber olma günüdür. Halkımızı sağduyuya ve birlikteliğe davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

“Hiç bir güç bizleri demokrasiye hizmet etmekten alıkoyamaz” diyen Bartık, şunları kaydetti:

“Milletimizin iradesi ile seçilen hükümetimize yapılan darbe girişimini asla kabul etmiyoruz ve kınıyoruz. Bu zor günleri birlik ve beraberlik içinde demokrasiye ve demokratik düzene sahip çıkarak hep beraber aşacağız. Demokrasimize sahip çıkalım. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifa diliyorum.”

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.