Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bilgiç’ten anlamlı ziyaret

İYİ Parti Nizip Belediye Başkan Adayı Av.Gizem Büşra Bilgiç, 18 Mart Çanakkale zaferi ve şehitleri anma günü nedeniyle Nizip Şehitliğini ve Şehit Aileleri ve Gaziler Derneğini ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2024 12:55
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2024 12:55
Kaynak: Haber Merkezi
guncelgazete.com
Bilgiç’ten anlamlı ziyaret

Bilgiç, 18 Mart Çanakkale zaferinin 109 yıldönümünü ve şehitleri anma günü nedeniyle günün anlam ve önemine uygun olarak Nizip şehitliğini ziyaret ederek şehitlerin mezarlarının başına karanfil bıraktı dua etti. Vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerimizi bir kez daha minnetle yad etti

Şehitlik ziyaretinin ardından Gaziantep Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Nizip şubesini ziyaret ederek şehit aileleri ve gazilerimizle bir araya geldi. Şehit ve Gazi ailelerinin sorunlarını dinledi çözüm önerilerini anlattı.

Bilgiç “Şehit ve Gazi ailelerimizin sorunlarını ve çözüm yollarını biliyoruz. Allah kısmet ederde başkan seçilirsem birinci öncelikli projelerimiz şehit ve gazi ailelerine yönelik olacaktır. Şehit ve Gazi ailelerimiz Sağlıkta, Alışverişte her yerde her koşulla öncelikli hizmet alacak. Bazılarını ücretsiz bazılarını indirimli olarak alacaktır. Vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerimizin aileleri ile gazilerimiz ve aileleri hiç bir hizmette unutulmayacaktır. Biz onları yılda bir gün değil her gün hatırlayacağız her gün anacağız her alanda hizmet edeceğiz. Şehitlerimizin ailesinin ve gazilerimizin tüm ihtiyaçlarına cevap verebilecek çok kapsamlı ve donanımlı bir lokal faaliyete geçireceğiz” dedi

Gaziantep Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Nizip Şube Başkanı Necip Karakuş, İYİ Parti Nizip Belediye Başkan Adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç’e nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.