Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bilgiç’ten Nizipspor’a destek

İyi Parti Nizip Belediye Başkan Adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç, ‘Bir Bilette sen al takımına destek ol’ kampanyası kapsamında 100 bilet alarak Nizip Spora destek verdi. Kulüp başkanı Mustafa İlker Akpek ile Kulüp Müdürü Sait Yalçına günün anısına hediye paketi takdim etti.

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2024 11:41
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2024 11:41
Kaynak: Haber Merkezi
guncelgazete.com
Bilgiç’ten Nizipspor’a destek

Bilgiç, Nizip Sporun kendi evinde oynadığı Nizip spor Siverek Spor maçını izlemeye gitti. 90 dakikalık maçı baştan sona tribünde izleyen Bilgiç protokol üyelerini ve taraftarları selamladı ve kulüp Başkanı Mustafa İlker Akpek ile takımın durumu hakkında sohbet etti bilgi aldı. Bir bilette sen al takımına destek ol kampanyası kapsamında 100 bilet alarak takıma maddi destekte oldu.

Kulüp Başkanı Mustafa İlker Akpek Nizip Sporun Bal liginde oynadığını kulübün maddi olarak zor durumda olduğunu Niziplilerin ve yöneticilerin Nizip Spora destek olmaları gerektiğini söyledi.

İyi Parti Nizip Belediye Başkan Adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç, burada yaptığı açıklama da “Başkan seçilirsem Nizip spora sahip çıkacağız. Nizip sporun tüm giderlerini belediye olarak karşılayacağız onları parasal sorunlarla uğraşmaktan kurtarıp maça odaklanmalarını futbol da başarı destanları yazmalarını sağlayacağız. Ya Nizip sporu Nizip Belediye Spor yaparak bu işi çözeceğiz veya Nizip Sporun Ana sponsoru olarak ama mutlaka Nizip Spora sahip çıkacağız destek olacağız. Nizip sporun yanı sıra ilçemizde bulunan tüm spor kulüplerine maddi manevi destek olacağız. Nizip’te futbolun yanı sıra Voleybol, Basketbol, Hentbol, Bezbol ve güreş gibi tüm spor dallarını destekleyeceğiz teşvik edeceğiz. Bu alanlarda takımların kurulmasını sağlayacağız. Çocukların ve gençlerin alt yapıdan yetişmesini sağlayacağız. Temelden eğiterek her dalda sporcular yetiştireceğiz. Nizip’in adını Türkiye de ve Dünyada Spor alanında duyuracağız. Çocuklarımızın ve gençlerimizin rahat bir şekilde spor yapmalarını sağlamak ve zararlı alışkanlıklardan korumak için her semtte bir spor kompleksi olan Semt sahaları yapacağız. Çocuklarımız ve gençlerimiz bu semt sahalarında futbol, basbetbol, voleybol ve hentbol gibi tüm spor aktivitelerini burada gerçekleştirebileceklerdir. Nizip sporu ise layık olduğu yere yeniden getirebilmek için elimizden geleni fazlasıyla yapacağız” dedi

Nizip Spor Siverek Spor maçı bitince kulüp Başkanı Mustafa İlker Akpek ile Kulüp Müdürü Sait Yalçına günün anısına bir hediye paketi takdim edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.