Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

FADILOĞLU, GÜN BOYU ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Cumhur İttifakı’nın Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, “Siyasi kariyerimizi devam ettirmek için günü kurtaracak siyaset hiçbir zaman yapmadık, yapmayacağız. Halkımıza, karşılığı olmayan boş vaatlerde bulunmuyoruz. Bugüne kadar söz verdiğimiz her işi tamamladık, tutamayacağımız sözler de vermedik” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2024 12:53
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2024 12:53
Kaynak: Haber Merkezi
guncelgazete.com
FADILOĞLU, GÜN BOYU ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Cumhur İttifakı’nın Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, sabahın erken saatlerinde başladığı ziyaretlerini gece geç saatlere kadar aralıksız devam ettirdi. Güne, 8 Şubat Mahallesinde hizmet sunan esnafı ziyaret ederek başlayan Başkan Rıdvan Fadıloğlu, sonrasında Gaziantep Veteriner Hekimler Odası Başkanı Meltem Peri ve yönetim kurulu üyeleriyle buluştu. Seyrantepe Mahallesindeki esnafı ziyaret eden Başkan Fadıloğlu, devamında Belkız Taksi Durağı şoförleriyle bir araya geldi. Programını aile ziyaretleri yaparak sürdüren Başkan Rıdvan Fadıloğlu, ardından Uluderliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleriyle buluştu. Vefa Buluşması programında AK Parti’ye emek vermiş kişilerle iftar açan Başkan Fadıloğlu, günün sonunda Gençlik Buluşması programına katıldı.

Başkan Rıdvan Fadıloğlu’na gerçekleştirdiği ziyaretlerde; AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Derya Bakbak, Mesut Bozatlı, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcıları Murat Özgüler, Serkan Özatıcı, Mehmet Ali Korkmaz, Fatih Ermeydan, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, MHP Şehitkamil İlçe Başkanı İbrahim Hakan Demirkan, AK Parti Şehitkamil İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç, AK Parti Şehitkamil İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yakup Beşe de eşlik etti.

GÜNÜ KURTARACAK SİYASET HİÇBİR ZAMAN YAPMADIK, YAPMAYACAĞIZ

Uzun vadeli planlamalarla kaynağı en verimli ve doğru şekilde vatandaşın yaşam kalitesini artırmak ve daha yaşanabilir bir Şehitkamil için kullandıklarını kaydeden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Siyasi kariyerimizi devam ettirmek için günü kurtaracak siyaset hiçbir zaman yapmadık, yapmayacağız. Halkımıza, karşılığı olmayan boş vaatlerde bulunmuyoruz. Bugüne kadar söz verdiğimiz her işi tamamladık, tutamayacağımız sözler de vermedik. Her zaman uzun vadeli planlamalarla milletimize en iyi, en kaliteli hizmeti sunmak için gayret gösteriyoruz. Kullandığımız kaynak, milletimizin kaynağıdır. Bu kaynağı en verimli ve doğru şekilde vatandaşımızın yaşam kalitesini artırmak ve daha yaşanabilir bir Şehitkamil için kullanmayı sürdüreceğiz” açıklamasını yaptı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.