Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Giray Turizm'den eğitime destek

Gaziantep Valiliği tarafından başlatılan ‘100. Yılda 100 Hayırsever’ kampanyası tüm hızıyla devam ederken, kampanyaya bir destek de Gaziantep’te faaliyet gösteren Giray Turizm’den geldi.

Haber Giriş Tarihi: 18.11.2020 14:18
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 10:17
Kaynak: İHA
Giray Turizm'den eğitime destek

Şehitkâmil İlçesi Karacaoğlan Mahallesi 22 derslikli ortaokul için Valilikte imza töreni düzenlendi. Vali Davut Gül, imza töreninde yaptığı konuşmada, hayırsever Şerif Dalgıç ve ailesine teşekkür ederek, “100. yılda 100 okul yaptırabilmek için 100 hayırsever arıyorduk. Bu hayırseverlerimizden bir tanesi de siz oldunuz. Hayır, hasenat işi nasip işi, nasibinizde varmış hayır işliyorsunuz” ifadelerini kullanarak hayırlı olması temennisinde bulundu.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Metin Kılıçparlar, 22 derslikli imam hatip ortaokulunun, Şehitkâmil ilçesinde, Mevlana, Merveşehir, Onat Kutlar ve Selimiye Mahallelerinin ortasında bulunduğunu belirterek okulun açılması ile birlikte öğrencilerin okullarına yürüyüş mesafesinde gidip gelebileceklerini söyledi.

Hayırsever Şerif Dalgıç ise, aile şirketi olarak hayırla bir işe girmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirerek vesile olan ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Konuşmalar sonrasında, 22 derslikli İmam Hatip Ortaokuluna nakdi bağış karşılığında isim hakkının verilmesini içeren protokolün imzaları atıldı. Okulun isminin ise Şerif Dalgıç İmam Hatip Ortaokulu olarak anılacağı bildirildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.