Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Güçlü Söz: Etkili İletişim Paneli

GİBTÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü tarafından "Güçlü Söz: Etkili İletişim" başlıklı panel gerçekleştirildi. Panelde, gelişmiş iletişim becerilerine sahip olmak için izlenmesi gereken yollar, dikkat edilmesi gereken noktalar ve doğru iletişim şeklini desteklemek amaçlandı.

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2024 14:26
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2024 14:26
Kaynak: Haber Merkezi
guncelgazete.com
Güçlü Söz: Etkili İletişim Paneli

Panelde, alanında uzman konuşmacılar tarafından etkili iletişimin çeşitli boyutları ele alındı ve katılımcılara önemli bilgiler sunuldu.

Dr. Öğr. Üyesi Duygu Ayar, iletişim becerilerine vurgu yaparak “İletişim becerileri, karşımızdaki kişi veya kişilerle uygun etkileşimi yaratarak aramızda sürecek bir iletişim ilişkisi başlatıp devam ettiren becerileri içerir” dedi.

Prof. Dr. Abdurrahman Neyal, iyi ve etkili bir sunumun nasıl olması gerektiği ve dikkat edilmesi gereken püf noktalar üzerinde durdu. “Bir topluluğun önünde konuşma yapmak, insanlara hitap etmek, görüşlerinizi ya da çalışmalarınızı dinleyenlere etkili biçimde aktarabilmek gerek eğitim hayatınız boyunca gerek gelecekte iş yaşamında sizin için büyük önem taşımaktadır.” ifadelerini kullandı.

Panelin konuğu Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Cezmi Arık ise, iletişimde anlatılamayanları anlamanın önemine değindi.

Panelin sonunda panel konuşmacılarına teşekkür belgesi takdim edildi.

Panel, katılımcılara etkili bir iletişim becerisi kazanmaları ve mevcut iletişim yöntemlerini geliştirmelerine olanak tanımasını hedefliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.