Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP İl Başkanı’ndan Ak Parti’ye ziyaret

31 Mart Yerel Seçimlerinde birlik ve beraberlik içerisinde çalışan Cumhur İttifakı ortakları AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi seçimin ardından çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2024 15:13
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2024 15:13
Kaynak: Haber Merkezi
guncelgazete.com
MHP İl Başkanı’ndan Ak Parti’ye ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep İl Başkanı Mustafa Bozgeyik, yerel seçim sonrası AK Parti Gaziantep İl Başkan Vekili Murat Şerbetçi’yi makamında ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

31 Mart Yerel Seçimlerinde Gaziantep’in tamamında canla başla ve birlik içerisinde çalışan AK Parti il teşkilatı ve Milliyetçi Hareket Partisi İl teşkilatı seçimin ardından da çalışmalarına devam ediyor.

Ziyarete ilişkin birtakım açıklamalarda bulunan İl Başkan Vekili Şerbetçi, “Seçim sürecinde Cumhur İttifakı paydaşımız Milliyetçi Hareket Partisi ile birlik, beraberlik ve uyum içerisinde başarılı çalışmalara imza attık. Bu beraberliğin seçimin ardından da uyum ile devam etmesi bizler için oldukça önemli ve kıymetli. Türkiye Yüzyılı adına birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. Başkanımıza nazik ziyaretleri adına teşekkürlerimi sunuyorum. Rabbim birliğimizi, dirliğimizi daim etsin” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.