Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MÜSİAD deprem bölgesinde

MÜSİAD Yerel Üst Kurul Başkanı Ahmet Şekerli, MÜSİAD Gaziantep Başkanı Mehmet Çelenk ve çevre illerden gelen Şube Başkanlarının katılımıyla, depremin yaralarını sarmaya çalışan Elazığ’a ziyarette bulunuldu.

Haber Giriş Tarihi: 31.01.2020 11:44
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2023 11:02
Kaynak: İHA
MÜSİAD deprem bölgesinde

MÜSİAD Yerel Üst Kurul Başkanı Ahmet Şekerli, MÜSİAD Gaziantep Başkanı Mehmet Çelenk ve çevre illerden gelen Şube Başkanları katılımıyla depreme ilişkin düzenlenen toplantı sonrası Taziye Evlerine giderek depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın yakınlarına başsağlığı dileğinde bulundular. Akabinde Elazığ Kültür parkında kurulan çadırlarda depremzedelerle bir araya geldiler.

Elâzığ Vali Yardımcısı Mustafa Gül, Elâzığ’da yaşanan deprem sonrası son durum hakkında MÜSİAD başkanlarına bilgi verdi.

MÜSİAD Yerel Üst Kurul Başkanı Şekerli, "MÜSİAD olarak devletimizin ve milletimizin her zaman yanındayız” dedi.

MÜSİAD Gaziantep Başkanı Çelenk, "Depremzedelere destek olmak amacıyla Elazığ’a geldiklerini söyleyerek, genel bir durum değerlendirmesi yaptık. Olayları yerinde gözlemledik. Yaraları sarmak adına üzerimize düşen bütün görevleri yapmaya hazırız. Allah böyle bir acıyı ülkemize tekrar yaşatmasın, birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Bu vesile ile hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Depremden zarar gören tüm vatandaşlarımıza ve milletimize büyük geçmiş olsun.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.