Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

NGC’den sağlık anlaşması

Nizip Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Nizip'te istihdama katkıda bulundukları için Nizip ADN Hastanesine istihdama katkı ödülü verdi. Ayrıca Nizip'te ilk defa Nizip Gazeteciler Cemiyeti (NGC) ile ADN Nizip Özel Hastanesi arasında sağlık protokolü imz

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2019 12:25
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2023 15:49
Kaynak: İHA
NGC’den sağlık anlaşması

Cemiyet üyelerinin indirimli sağlık hizmeti almasını kapsayan sağlık protokolü, Nizip Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Karayılan, Yönetim Kurulu üyeleri Kemal Cengiz, İbrahim Halil Sarıkaya, Ali Deniz, Cabir Aslan ve ADN Hastanesi Genel Müdürü İhsan Öztürkmen'in katılımıyla gerçekleşti.

Başkan Karayılan “gazeteciler herkesin sağlığına, herkesin haberine koşarlar. Ancak kendileri ilgili sağlık problemlerini hep ötelerler. Dolayısıyla bu tür sağlık protokolleri, sağlığını ihmal eden gazetecilerimiz için önemli bir vesile olacaktır. Aynı zamanda Nizip'te istihdama katkı sağladıkları için ADN Hastanesine teşekkür ediyoruz” dedi.

ADN Hastanesi Genel Müdürü İhsan Öztürkmen ise gazetecilere katkıda bulundukları için mutluluk duyduklarını belirtti. Bu tür sözleşmeleri birçok dernek ve STK ile yapma gayreti içinde olduklarını vurgulayan Öztürkmen "Bu indirim sözleşmemizin her iki taraf için de hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum." ifadesinde bulundu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.