Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nizip’te mesire alanları temizleniyor

Nizip Belediyesi, vatandaşların dinlenip stres attığı park, bahçe ve mesire alanlarında çevre düzenlemesi ve temizlik yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2024 14:53
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2024 14:53
Kaynak: Haber Merkezi
guncelgazete.com
Nizip’te mesire alanları temizleniyor

Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan’ın talimatları doğrultusunda ilçenin birçok noktasında bulunan park, bahçe ve yeşil alanlarda bakım, onarım ve temizlik çalışması yapan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, birçok vatandaşın özellikle hafta sonu kullandığı Belkıs ve Taşbaş Mesire Alanı’nda da ot biçimi ve çevre temizliği yaptı.

Taşbaş Mesire alanında yol düzenleme ve açma çalışması da yapan ekipler, yaptıkları faaliyetlerde bölgeyi daha kullanışlı hale getirdiler.

Belediye Başkanı Ali Doğan, daha yeşil ve daha temiz bir Nizip için gayret göstereceklerini ifade ederek şu sözlere yer verdi.

‘’Kıymetli hemşehrilerimizin daha çok rahat ettikleri mesire alanlarımızın temiz ve düzenli olması için ekiplerimiz çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Biz, tertemiz bir Nizip olsun istiyoruz bunun içinde durmadan çalışarak hizmetlerimizi en iyi şekilde sürdüreceğiz. Buradan vatandaşlarımızdan bir isteğimiz olacak gelin hep birlikte doğamıza sahip çıkalım, gelecek nesillere daha güzel bir çevre bırakalım” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.