Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Oğuzeli Belediyesi’nden okullara çevre düzenlemesi

Oğuzeli Belediyesi 2017-2018 eğitim öğretim yılı kapsamında okullara yönelik düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 14.11.2017 10:13
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 18:05
Kaynak: İHA
Oğuzeli Belediyesi’nden okullara çevre düzenlemesi

Oğuzeli ilçe genelinde eğitimini sürdüren okulları kapsayan bahçe düzenleme faaliyetleri, kaldırım çalışmaları, asfaltlama, yeşil alan ve oyun grupları çalışmaları aralıksız sürüyor.

Yaptıkları çalışmalarla okul bahçelerinin daha estetik ve güzel bir görünüme kavuşturmak olduğunun altını çizen Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, Oğuzeli’nde eğitim hayatını sürdüren okulların bahçelerine kaldırım asfaltlama ve oyun grupları çalışmaları yapıldığını söyledi.

EĞİTİMİ ÇOK ÖNEMSİYORUZ

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç “Okul bahçelerinde yaptığımız düzenleme çalışmalarımız Oğuzeli Belediyesi'ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından hazırlanan plan doğrultusunda devam ediyor. Çocuklarımıza daha güzel ve iyi ortamda eğitim imkânı sağlama gayretindeyiz. Oğuzeli Belediyesi olarak eğitimi çok önemsiyoruz. Kendimde eğitimci olduğum için eğitime bakış açımız çok hassas. Geleceğimiz olan çocukların en iyi ortamlarda eğitim alarak, donanımlı yetişmelerine olanak sağlamak için belediye olarak bu çalışmalara katkı sunuyoruz. İlçe sınırlarında bulunan tüm okullarımızın tamamına ulaşarak, ihtiyaçlarını gidermek için yoğun bir çalışma içindeyiz. Çocuklarımızın ve gençlerimizin en ideal şekilde yetişmesi için eğitim her zaman önceliklerimiz arasında yer almış ve bundan sonrada almaya devam edecektir” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.