Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ŞAHİNBEY’DE YILIN İLK MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

2026 yılının ilk meclis toplantısının birinci oturumu Şahinbey Belediyesi Meclis Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Başkanlığında gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 05.01.2026 16:59
Haber Güncellenme Tarihi: 05.01.2026 17:00
Kaynak: Haber Merkezi
guncelgazete.com
ŞAHİNBEY’DE YILIN İLK MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Şahinbey Belediye Meclisi Ocak ayı ilk oturumu, yapılan yoklamanın ardından bir önceki birleşime dair meclis tutanak özetlerinin oylanmasıyla devam etti. Gündeme alınan 20 maddenin 3’ü İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na, 11’i Plan Bütçe Komisyonuna, 1 madde hem Plan Bütçe Komisyonuna hem de Kırsal Kalkınma Komisyonuna, 2 madde ise Teklif Karar olarak gündeme alındı. Gündem dışı 2 madde ise oy birliği ile gündeme alınarak Plan ve Bütçe Komisyonuna ve Eğitim ve Gençlik Komisyonuna havale edildi.1 Madde de ise Denetim Komisyonu üyeleri seçimi yapıldı.

DENETİM KOMİSYONU SEÇİLDİ

Şahinbey Belediyesinin, 2026 yılı Denetim Komisyon üyeliği seçimi yapıldı. Yapılan oylamanın ardından Mehmet Yusuf aslan, Çetin Okuyucu, Muhammed Rıdvan Bekiroğlu, Murat Arslan, Orhan Yılmaz Denetim Komisyon Üyeliğine seçildi.

Şahinbey Belediye Meclisi Ocak ayı 2. oturum toplantısını 08 Ocak 2026 Perşembe günü saat 16.00'da yapılmak üzere birinci oturuma son verildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.