Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehitkamil zabıtası fırsat vermiyor

Gaziantep’te ürünlerin üzerine bulunan etiketleri tinerle değiştirerek, halk sağlığı ile oynamak isteyen işletmeye Şehitkamil Belediyesi Zabıta ekipleri fırsat vermedi. Yapılan denetimlerde firmaya kodekse aykırı etiketlemeden dolayı işlem yapılırken, 494 koli ürün de imha edildi.

Haber Giriş Tarihi: 12.12.2024 13:17
Haber Güncellenme Tarihi: 12.12.2024 13:18
Kaynak: Haber Merkezi
guncelgazete.com
Şehitkamil zabıtası fırsat vermiyor

Şehitkamil Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri halk sağlığını koruma ve vatandaşların sağlıklı gıdaya erişimini sağlamak amacıyla denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Önceki gün Sanayi Mahallesi’nde İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ortaklığında gerçekleşen denetimlerde, zabıta ekipleri bir işletmede bulunan ürünlerin son kullanım tarihlerinin silindiğini fark etti.

Silme işleminin tiner ile yapıldığını tespit eden ekipler, kodekse aykırı etkiletme yapılan iki markaya ait 494 koli ürün tespit etti. Ürünler İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri nezaretinde presli çöp arabasına atılarak imha edildi.

Firma hakkında ise işlem başlatıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.