Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TAHMAZOĞLU, EVLİLİK OKULU ÇİFTLERİYLE BULUŞTU

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Evlilik Okulu Projesi kapsamında eğitim alan çiftlerle bir araya geldi. Başkan Tahmazoğlu, belediyenin sosyal sorumluluk projeleri arasında yer alan ve ilk olarak başlattığı Evlilik Okulu Projesi ile ilgili bilgiler verdi.

Haber Giriş Tarihi: 30.10.2025 15:00
Haber Güncellenme Tarihi: 30.10.2025 15:01
Kaynak: Haber Merkezi
guncelgazete.com
TAHMAZOĞLU, EVLİLİK OKULU ÇİFTLERİYLE BULUŞTU

Başkan Mehmet Tahmazoğlu, “Evlilik Okulu ile amacımız çiftlerimizin evlilik öncesi ve sonrası süreçlerde daha bilinçli ve uyumlu bir şekilde hayatlarını sürdürmelerini sağlamak. Bugüne kadar 61 binden fazla çiftimiz bu eğitimlerden faydalandı” dedi.

Projeye katılan çiftler, eğitimlerini tamamlamalarının ardından çeşitli hediyelerle de destekleniyor. Yeni evlenecek çiftlere çamaşır makinesi, evli çiftlere ise kahve veya çay makinesi seti hediye ediliyor. Bu uygulamanın, evlilik sürecine hem maddi hem de manevi destek sağladığını vurgulayan Tahmazoğlu, “Amacımız sadece eğitim değil, aynı zamanda çiftlerimizin ev hayatını kolaylaştırmak ve mutluluklarını artırmak” ifadelerini kullandı.

Şahinbey Belediyesi’nin Evlilik Okulu projesi vatandaşlar tarafından toplum odaklı hizmet anlayışının örneklerinden biri olarak, çiftlerin bilinçli ve sağlıklı bir evlilik yolculuğu için önemli bir destek olarak gösteriliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.