Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

10 Kasım, sadece bir anma günü değil

CHP Gaziantep Milletvekili Akif Ekici, 10 Kasım mesajında, Atatürk’ün eserlerini ve ideallerinin sonsuza dek yaşatma kararlılığına vurgu yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2017 13:52
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 21:03
Kaynak: İHA
10 Kasım, sadece bir anma günü değil

Ekici’nin mesajı şöyle:

“Bugün, ulusumuzun ölümsüz lideri, Cumhuriyet’imizin kurucusu, büyük devrimci Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 79’uncu yıldönümü…

Mücadelesi, eserleri ve idealleriyle milletin yazgısını ve tarihin akışını değiştiren eşsiz devlet adamı Mustafa Kemal Atatürk’ün, Türk ulusunun gönlündeki erişilmez yeri hiçbir zaman değişmeyecek, değiştirilemeyecektir.

10 Kasım, sadece bir anma günü değil, Atatürk’ün ideallerini hayata geçirme, eserlerini ebediyete kadar sürdürme azim ve kararlılığının tüm dünyaya haykırıldığı bir gündür.

Mustafa Kemal’in en büyük eseri olan Cumhuriyet’imize, onun temel değerlerine ve vatanımızın bölünmez bütünlüğüne yönelik iç ve dış kaynaklı saldırılar gün geçtikçe artarken; Türk ulusunun, Mustafa Kemal Atatürk’e Cumhuriyet’e ve onun ideallerine olan bağlılığı da yükselmektedir.

Cumhuriyetimizin kuruluş değerleri etrafında kenetlenerek birlik ve beraberliğimizi koruma, Mustafa Kemal Atatürk’ün devrimlerini geleceğe taşıma azim ve kararlılığımızın daha da pekiştiği bu günde, büyük önder, Türk ulusunun ebedi başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk‘ü şükran, saygı ve özlemle anıyorum.”

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.