Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

30 yaşında korona virüsü atlattı

Gaziantep’te yaşayan 30 yaşındaki Mehmet Hakan Sağlamcı, zorlu geçen korona virüs hastalığını Medical Park Gaziantep Hastanesi sayesinde atlatarak sağlığına kavuştu.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2021 15:52
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 03:13
Kaynak: İHA
30 yaşında korona virüsü atlattı

Gaziantep’te yaşayan 30 yaşındaki Mehmet Hakan Sağlamcı, Medical Park Gaziantep Hastanesi’ne öksürük, şiddetli nefes darlığı, sırt ağrısı, halsizlik, iştahsızlık şikâyetleri ile başvurdu. Hastanın şikayetlerinin artması üzerine Acil Servis Ünitesi’nde hemen tedavisine başlandı. Medical Park Gaziantep Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Vuslat Keçik Boşnak tarafından hastanın fiziki muayenesi gerçekleştirildi. Yapılan muayene neticesinde, hastanın her iki akciğerinde korona virüse bağlı belirgin tutulumu olduğu tespit edildi.
Medical Park Gaziantep Hastanesi’nin Yoğun Bakım Ünitesi’nde ve serviste 18 gün yatışı yapılarak başarılı bir tedavi ile sağlığına kavuşan Mehmet Hakan Sağlamcı, yaptığı açıklamada korona virüs rahatsızlığı nedeniyle birkaç hastanede tedavi olduğunu fakat durumunun her geçen gün kötüye gittiğini belirtti. Ümitlerinin tükenme aşamasına geldiğini belirten Sağlamcı, Medical Park Gaziantep Hastanesi’ne gelerek ölümün kıyısından döndüğünü ve Doç. Dr. Vuslat Keçik Boşnak ile hastane çalışanları sayesinde sağlığına kavuştuğunu ifade etti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.