Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doç. Dr. Mehmet Alptekin NCR Hospital’da

NCR International Hospital, Beyin Sinir ve Omurilik Cerrahisi alanında Doç. Dr. Mehmet Alptekin’i güçlü hekim kadrosuna dahil etti.

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2021 15:00
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2023 23:18
Kaynak: İHA
Doç. Dr. Mehmet Alptekin NCR Hospital’da

NCR International Hospital, Beyin Sinir ve Omurilik Cerrahisi alanında Doç. Dr. Mehmet Alptekin’i güçlü hekim kadrosuna dahil etti. Başarılı bir Beyin Sinir ve Omurilik Cerrahisi Uzmanı olarak bilinen Alptekin, NCR International Hospital’da hasta kabulüne başladı.

Doç. Dr. Mehmet Alptekin kimdir
1971 yılında Adana ilinin Kozan ilçesinde doğdu. İlk ve Orta eğitimini Adana-Kozan Postkabasakal Okulu’nda tamamlayan Mehmet Alptekin Lise eğitimini Adana Erkek Lisesinde tamamladı. 1987 yılında Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesine girmeye hak kazanan Alptekin, 1993 yılında Çukurova Üniversitesi’nden mezun oldu. 2001 yılında uzmanlığını Nöroşirürji alanında Hacettepe Üniversitesi’nde tamamlayan Alptekin, 2017 yılında ise Nöroşirürji alanında Doçentliğini Gaziantep Üniversitesi’nde tamamlayarak doçent olmaya hak kazandı.
Doç. Dr. Mehmet Alptekin’in uzmanlık alanları beyin tümörleri, beyin damar hastalıkları, omurga ve omurilik tümörleri, omurga ve omurilik travmaları, boyun ve bel fıtıkları ve pediatrik beyin cerrahisidir.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.