Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hamile kadın korona virüsü atlattı

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2021 15:06
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 09:31
Kaynak: İHA
Hamile kadın korona virüsü atlattı

Gaziantep’te ateş, boğaz ağrısı ve şiddetli öksürük şikayetleri ile başvurduğu Medical Park Gaziantep Hastanesi’nde korona virüs olduğu tespit edilen 6 buçuk aylık hamile Tuğba Aksüt, zorlu geçen 2 aylık tedavi sürecinin ardından kendisi de bebeği de sağlığına kavuştu.

Ateş, boğaz ağrısı ve şiddetli öksürük şikayetleri ile Medical Park Hastanesi’ne başvuran 6 buçuk aylık gebe Tuğba Aksüt, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doç. Dr. Hatice Ender Soydinç tarafından takibe alındı. Şikayetleri nedeniyle de Doç. Dr. Ender Soydinç tarafından Enfeksiyon Hastalıkları polikliniğine konsültasyonu istendi. Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Vuslat Keçik Boşnak tarafından muayene edilen ve tetkikleri istenen anne adayı Aksüt, Covid-19 pnömonisi tanısı konularak hastaneye yatırıldı. Doç. Dr. Keçik Boşnak tarafından gerçekleştirilen iki haftalık zorlu süreçte yatışı gerçekleştirilen ve yoğun tedavi ile sağlığına kavuşan Tuğba Aksüt şifa ile taburcu edildi.
Aksüt, hastaneye ve doktorlara teşekkür ederek, "Gebeliğim süresince Medical Park Gaziantep’te kontrolüm gerçekleşti Doç. Dr. Hatice Ender Soydinç ile başarılı bir şekilde 6.5 ayı tamamladık. Solunum sıkıntısı, ateş ve öksürük sebebiyle de Doç. Dr. Vuslat Hanım servise yatışımı gerçekleştirerek iki haftalık tedavi uyguladı. Süreç zorlu olmasına rağmen sonuç oldukça başarılıydı. Koronavirüsü bebeğimle atlattık. Tüm hekimlerime, hastanede geçirdiğim sürede bana yardımcı olan tüm personellere ve hastane yönetimine şükranlarımı iletiyorum" diye konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.