Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kayıp yaşlı adam boş arazide ölü bulundu

Gaziantep’te iki gündür kayıp olarak aranan ve alzaymır hastası olduğu öğrenilen 85 yaşındaki yaşlı adam, evinin 2 kilometre uzağındaki boş arazide ölü bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2022 23:03
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 09:43
Kaynak: İHA
Kayıp yaşlı adam boş arazide ölü bulundu

Olay, Gaziantep’in Şehitkamil ilçesi Karacaören Mahallesi Kuzeyşehir Toplu Konut Bölgesi yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre, 85 yaşındaki alzaymır hastası İbrahim Darıcıoğlu, dün sabah saatlerinde evinden çıktı. Daha sonra yakınları yaşlı adamdan bir haber alamadı. Bir türlü bulunamayan yaşlı adam için kayıp başvurusu yapıldı. Yapılan başvuru üzerine haber alınamayan 85 yaşındaki İbrahim Darıcıoğlu’nu bulmak için jandarma ekipleri ve vatandaşlar tarafından arama çalışması başlatıldı.

Kayıp yaşlı adam, boş arazide ölü bulundu
Yapılan arama çalışmaları sırasında Kuzeyşehir Toplu Konut Bölgesi yakınlarındaki boş arazide yerde hareketsiz şekilde yatan bir şahsın olduğu belirlendi. Durum üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yerde hareketsiz şekilde yatan şahsın hayatını kaybettiğini belirledi. Jandarma ekipleri de ölen şahsın kayıp olarak aranan 85 yaşındaki alzaymır hastası İbrahim Darıcıoğlu olduğunu tespit etti.

Cenaze adli tıp kurumu morguna kaldırıldı
Olay sonrası bölgeyi güvenlik çemberine alan jandarma ekipleri, olay yeri inceleme çalışması yaptı. Yapılan çalışmaların ardından ölü olarak bulunan yaşlı adamın cansız bedeni, Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Cenazenin, yapılacak işlemlerinin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edileceği öğrenildi.
Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.