Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özel düzenekle uyuşturucu yetiştirilen eve operasyon

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Emek Mahallesi’ndeki bir ikamete uyuşturucu operasyonu düzenledi.

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2021 13:37
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2023 04:31
Kaynak: İHA
Özel düzenekle uyuşturucu yetiştirilen eve operasyon

Gaziantep’te bir ikamete düzenlenen operasyonda, oda içerisinde özel alüminyum çadırlı düzenekle uyuşturucu yetiştirildiği tespit edildi. Adreste 65 kök güçlendirilmiş esrar ile 2 kilogram kurumaya bırakılmış esrar ele geçirilirken, bir şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Emek Mahallesi’ndeki bir ikamete uyuşturucu operasyonu düzenledi. Yapılan operasyonda, ikametteki bir odanın içerisine uyuşturucu yetiştirmek için özel dizayn edilmiş 2 adet aliminyum çadır tespit edildi. Çadırlarda yapılan aramalarda 65 kök güçlendirilmiş esrar maddesi ve çadırların yanında ise kurumaya bırakılmış 2 kilogram esrar ile uyuşturucu madde üretiminde kullanılan gübre ele geçirildi.
Olayla ilgili G.G. ismli şahıs yakalanarak hakkında yasal işlem başlatılırken, B.D. isimli firari şahsın ise yakalanmasına yönelik çalışma başlatıldı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.