Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rızvanoğlu NCR Hospital’da

NCR International Hospital, Ortopedi ve Travmatoloji alanında gücüne güç katarak, Ortopedi Uzmanı Op. Dr. İbrahim Rızvanoğlu’nu güçlü hekim kadrosuna dahil etti.

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2021 14:49
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 13:32
Kaynak: İHA
Rızvanoğlu NCR Hospital’da

Başarılı bir ortopedist olarak bilinen Rızvanoğlu, NCR International Hospital’da hasta kabulune başladı. Kadrosuna güçlü bir ismi katmanın gururunu yaşadığını belirten NCR Hospital’ın Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Neccar ve Yönetim Kurulu Üyesi Diş Hekimi Mehmet Cemil Neccar ile hastane idaresi ve personel, Dr. İbrahim Rızvanoğlu’na hayırlı olsun ve üstün başarı temennisinde bulundu.
1984 Şanlıurfa doğumlu olan Op. Dr. İbrahim Rızvanoğlu, 2008 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesinde eğitimini tamamladı. 2008- 2014 yılları arasında Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Ortopedi bölümünde çalıştı ve ihtisasını tamamladı. Ardından 2014 -2015 arasında Şanlıurfa/ Siverek’te mecburi hizmetini tamamladı. Evli ve 1 çocuk babasıdır.
Op. Dr. Rızvanoğlu’nun başta gelen uzmanlık alanları Mikro Cerrahi, Dar Damar Cerrahisi, Protez Ameliyatları, Kemik Kırıkları Tedavileri, Kırık Komplikasyonu Tedavileri, Ortopedik Multravma Tedavisi, Artroplasti, Artroskopi, Alt Ekstremite, Deformite Tedavileri, Preoperatif, postoperatif ve çocuk ortopedisidir.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.