Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

STK’lardan İsrail’e misilleme için Kıbrıs’ta tatbikat yapılması çağrısı

İsrail tarafından Mescid-i Aksa ve Filistinlilere yapılan saldırıları kınayan Gaziantepli STK’lar, Cuma namazının ardından gıyabi cenaze namazı kıldı.

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2021 18:30
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2023 20:58
Kaynak: İHA
STK’lardan İsrail’e misilleme için Kıbrıs’ta tatbikat yapılması çağrısı

Cenaze namazının ardından basın açıklaması yapan STK temsilcileri Kıbrıs’ta askeri tatbikat yapılması ve adının da Selahaddin Eyyubi verilmesi için çağrıda bulundu.

Son günlerden beri İsrail tarafından Mescid-i Aksa ve Filistinli Müslümanlara yapılan saldırıları kınayan vatandaşlar, Cuma namazının ardından İsrail tarafından şehit edilen Filistinli Müslümanlar için gıyabi cenaze namazı kıldı. Cenaze namazının ardından “Kahrolsun İsrail”, “Katil İsrail” ve tekbirlerle İsrail tarafından Filistinli Müslüman ve Mescid-i Aksa’ya yapılan saldırılar kınandı.
Basın açıklamasında bulunan STK temsilcileri Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’a Rusya-Ukrayna arasında yaşanan tartışmalar sonrası Amerika Birleşik Devletlerinin Rusya’ya gözdağı vermek için Romanya’da yaptığı askeri tatbikatı hatırlatarak, aynısının Kıbrıs’ta Türkiye tarafından yapılmasını ve askeri tatbikatın isminin Selahaddin Eyyubi olmasını istedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.