Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Gaziantep milletvekilleri saha çalışmasında

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2022 12:55
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 05:25
Kaynak: İHA
AK Parti Gaziantep milletvekilleri saha çalışmasında

Meclis tatilinin hemen akabinde ara vermeden Gaziantep’in dokuz ilçesinde saha çalışmalarına başlayan AK Parti Gaziantep Milletvekilleri kentte çalınmadık kapı, girilmedik gönül bırakmadı.
Milletvekilleri Ahmet Uzer, Mehmet Erdoğan, Nejat Koçer, Derya Bakbak, Ali Şahin, Mehmet Sait Kirazoğlu ve Müslüm Yüksel, Gaziantep’te çalınmadık kapı, girilmedik gönül bırakmadı.
Saha çalışmaları çerçevesinde her gün farklı ilçeleri ziyarette bulunan ve uğradıkları her lokasyonda coşku ile karşılanan Milletvekilleri, sandık kurul üyeleri, mahalle muhtarları ve temsilcileri başta olmak üzere esnafları iş yerlerinde ziyaret ederek talep ve önerilerini dinledi.
Güler yüz, samimiyet ve teveccühle karşılanan Vekiller, vatandaşlarla sohbetler ederek gelen talepleri değerlendirdi, çözüm yolları için kolları sıvadı. AK Parti Gaziantep Milletvekilleri ilçelerde faaliyet gösteren çalışmalar ve planlanan projeler hakkında değerlendirmelerde bulunup, açılışı gerçekleşen kurum ve kuruluşları yerinde inceledi.
Ziyaretleri esnasında AK Parti Gaziantep Milletvekillerine, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Eyup Özkeçeci, İlçe Başkanları ve il-ilçe yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.