Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK PARTİ’YE DİĞER PARTİLERDEN KATILIMLAR DEVAM EDİYOR

AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı ve 28’nci Dönem Milletvekilleri, kent genelinde ilçelerde çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2023 16:02
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 08:17
Kaynak: İHA
AK PARTİ’YE DİĞER PARTİLERDEN KATILIMLAR DEVAM EDİYOR

28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerine sayılı günler kala AK Parti’ye katılan vatandaşların rozetlerini milletvekilleri takıyor.

İyi Parti’den AK Parti’ye geçen seçmenlerin rozetlerini Milletvekili İrfan Çelikaslan tarafından takılırken; CHP, İYİ Parti ve HDP’den AK Partiye geçen Aslan, Yavuz, Erol ve Gökmen ailelerine rozetleri, Milletvekili Bünyamin Bozgeyik, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri tarafından takıldı.

Seçime sayılı günler kala katılımcı sayısını artırmaya devam eden AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı ve Milletvekilleri kentin tüm bölgelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonunu anlatmayı sürdürüyor.

Birinci turda Türkiye’nin lideri Recep Tayyip Erdoğan’ı yalnız bırakmayan Gaziantepli seçmenler, ‘Doğru Zaman Doğru Adam’ diyerek 28 Mayıs’taki ikinci turda da yalnız bırakmayacaklarını ve desteklerini sonuna kadar sürdüreceklerini belirtiyor.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.