Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ALT YAPI YENİ SEZON HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

Gaziantep Futbol Kulübü 19 yaş altı takımı, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Alt yapı koordinatör İsmail Acar yönetiminde çalışmalarını sürdüren takım, zorlu sezon öncesi güç depoluyor.

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2021 16:41
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 19:06
Kaynak: İHA
ALT YAPI YENİ SEZON HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

Futbolcu taramalarına da aralıksız devam edilen alt yapıda, son olarak Almanya’da yaşayan on üç futbolcu daha takımla antrenmanlara çıkmaya başladı.

“YENİ SEZONDA HEDEFLERİMİZ BÜYÜK”

Gaziantep Futbol Kulübü Alt Yapı Koordinatörü İsmail Acar, yeni sezonda hem A takımın, hem de alt yaş kategorilerinden olan beklentinin farkında olduklarını ifade ederek, “Yeni bir sezon için hazırlıklarımıza başladı. Alt yaş kategorilerimiz de çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Oldukça yetenekli ve genç futbolculardan oluşan takımlarımız var. Amacımız en iyi şekilde eğitimlerini sağlayıp, Gaziantep şehrine kendi alt yapı bünyesinden yetişen oyuncuları sunabilmek. Uzun bir maraton bizleri bekliyor, bu doğrultuda sezon öncesi çalışmalarını her kulüp gibi bizler de çok önemsiyoruz” dedi.

“ALMANYA’DAN 13 FUTBOLCU ADAYI ARAMIZA KATILDI”

Geçtiğimiz haftalarda yapılan denemelerin ardından alt yapıya yeni yetenek katma hedeflerini de sürdürdüklerini ifade eden İsmail Acar, “Geçtiğimiz hafta alt yapımız için seçmeler gerçekleştirdik ve yeteneğini görebildiğimiz isimleri davet edeceğiz. Bunun yanı sıra Almanya’da da çok ciddi bir alt yapı eğitimi mevcut ve burada yaşayan gurbetçilerimiz arasından da tercihler yapmak istiyoruz. Yaptığımız iş birlikleri kapsamında yaklaşık 150 kişilik, Almanya’da futbol oynayan Türk gençlerinden oluşan bir liste oluşturduk. Şuan bu isimlerden 2004 doğumlular arasında 13 tanesini aramıza kattık ve bir süre takımımızla antrenmana çıkacaklar. Futbolda yetenek kadar, uyum ve mental unsurlarda büyük önem arz ediyor. Bu süreçte hem kendi oyuncularımızı hem de denenmek için buraya gelen arkadaşlarımızın performanslarını gözlemleyeceğiz. Çalışmalarımıza hem mevcut futbolcularımızla, hem de aramıza katılacak isimlerle daha da sağlam bir yapı oluşturmak istiyoruz. İyi birey ve futbolcular yetiştirip, önce A takımımıza ardından ise ülkemize hizmet edecek futbolcular yetiştirebilmek bizlerin en büyük hedefidir” diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.