Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ANKA KALP MERKEZİ BİR BAŞARIYA DAHA İMZA ATTI

ANKA Hastanesi Kalp Merkezi’nde başarılı bir operasyona imza atıldı. Kalp çarpıntısı  ve nefes darlığı bulunan hasta, başarılı bir şekilde ventriküler taşikardi ablasyonu yapılarak sağlığına kavuşturuldu.

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2023 11:27
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 23:54
Kaynak: İHA
ANKA KALP MERKEZİ BİR BAŞARIYA DAHA İMZA ATTI

Almanya’da yaşayan 49 yaşındaki Sabri Avcı, çarpıntı ve nefes darlığı şikayetleri ile tavsiye üzerine ANKA Hastanesi Kalp Merkezi Prof. Dr. Fehmi Kaçmaz’a başvurdu. Yapılan tetkikler sonucunda teşhis konulan hastaya VES  ve ventriküler  taşikardi ablasyonu yapıldı.

Başarılı geçen operasyon ile ilgili bilgi veren Prof. Dr. Kaçmaz,”Hastamız bize başvurmadan önce Almanya’da  ilaç tedavisi gördüğünü, kalbindeki ritim sorunlarının tespiti ve göğüs ağrıları nedeniyle koroner anjiyografi geçirdiğini anlattı. Hastanemize ekibiyle birlikte misafir olarak gelen Doç. Dr. Erkan Baysal ile birlikte hastamıza kasık bölgesinden girilerek VES ventriküler taşikardi ablasyon uygulandı. Bu tedaviyi diğerlerinden ayıran 3 boyutlu haritalama yöntemiyle gerçekleştirilmesi. Ekip olarak hastamıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyor, daha sağlıklı ömürler diliyoruz.” dedi.

Şu anda kendisini iyi hissettiğini belirten Avcı ise duygularını şöyle dile getirdi:

“Diyarbakır’da tanıdıklarım bana, ANKA Hastanesi Prof. Dr. Fehmi Kaçmaz’ı tavsiye etti. İyi ki, buraya gelmişim. Sağlığıma kavuştum. ANKA Hastanesi ve Prof. Dr. Fehmi Kaçmaz’a minnettarım. Her şey için teşekkür ederim.”

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.