Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ANKA’dan hemşirelere teşekkür

Gaziantep Özel ANKA Hastanesi’nde, 'Hemşireler Günü', koronavirüs nedeniyle sosyal mesafe kurallarına uyularak kutlandı.

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2020 17:00
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 15:47
Kaynak: İHA
ANKA’dan hemşirelere teşekkür

Gaziantep Özel ANKA Hastanesi'nde, 12 Mayıs Hemşireler Günü’nü ve 12-18 Mayıs Hemşireler Haftası kutlandı. Koronavirüs nedeniyle sosyal mesafe kurallarına uyularak gerçekleştirilen kutlamada, hastane Hemşire Hizmetleri Koordinatörü Ayşe Koç ve Finans Koordinatörü Yaşar Ağdağ, büyük özveri ve azimle çalışan hemşirelere tek tek teşekkür ederek, onlara çiçek takdim etti.

Gaziantep Özel ANKA Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Zeynal Abidin Kaplan, telefon ile görüntülü olarak katıldığı kutlamada, koronavirüs salgını ile mücadele ön safhalarda yer alarak fedakarca görev yapan hemşirelere minnettar olduklarını söyledi. Kaplan, "Sağlık sisteminde hemşireler büyük bir öneme sahipler. Bu önemi salgın sürecinde daha da iyi anladık. Salgın sürecinde yoğun stres altından çalışan, buna rağmen hiç yılmadan özverili şekilde mesleğini layıkıyla yerine getiren tüm hemşirelerin Hemşireler Günü'nü kutluyorum." dedi.

Hastanede görev yapan hemşireler ise hatırlanmanın çok güzel olduğunu ifade ederek, hastane yönetimine duyarlılıkları için teşekkür etti

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.