Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Arazi yolları açıldıkça çiftçinin yüzü gülüyor

Çiftçinin üretimini arttırmaya yönelik başlatılan arazi yolları açma çalışmaları kapsamında Atalar Mahallesinin tüm arazi yolları açılacak.

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2018 12:17
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 12:23
Kaynak: İHA
Arazi yolları açıldıkça çiftçinin yüzü gülüyor

Çiftçinin arazisine kolaylıkla ulaşmasını sağlayan Şehitkamil Belediyesi, açtığı arazi yollarıyla çiftçinin yüzünü güldürüyor.

Bugüne kadar yüzlerce kilometre arazi yolu açarak kırsal bölgede bulunan mahallelerdeki çiftçilerin üretimine olumlu katkıda bulunan Şehitkamil Belediyesi, merkez mahallelere sağladığı tüm hizmetleri kırsalda bulunan mahallelere de sağlamayı sürdürüyor. Atalar Mahallesine daha önce yaptığı sosyal tesis, kilit taşı gibi hizmetlerle vatandaşın takdirini kazanan Şehitkamil Belediyesi, çiftçinin üretimini arttıracak arazi yolu açma çalışmalarını devam ettiriyor. Çalışmalar tamamlandığında Atalar Mahallesinin tüm arazi yolları açılmış olacak. Hizmetlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür etti.

EKİNLERİMİZİ RAHATLIKLA TOPLAMAYA BAŞLADIK

Yapılan hizmetlerin önemine işaret eden mahalle sakini Ali Aslan, “Mahallemizde taziye evimiz yoktu. Mahallemize çok nitelikli bir taziye evi yapıldı. Eskiden çamurun içinde taziye ziyaretlerimizi ağırlamak zorunda kalıyorduk. Çok büyük sorun yaşıyorduk. Başkanımız sağ olsun mahallemize güzel bir taziye evi yaptı. Mahallemizin kilit taşı noksandı. Yollardan çamurdan dolayı geçemiyorduk. Sokaklarımızın tamamı kilit taşı yapıldı. Arazi yolları sorunumuz vardı. Şehitkamil Belediyemizden görevlendirilen ekipler, 45-50 günden bu yana mahallemizde arazi yollarımızın açılması için çalışma yürütüyor. Açılan arazi yollarından arabalarımız, traktörlerimiz ile rahatlıkla geçebiliyoruz. Ekinlerimizi rahatlıkla toplamaya başladık. Yapılan çalışmalarla birlikte çok güzel yollarımız oluyor. Çalışmalarından dolayı Şehitkamil Belediye Başkanı Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na çok teşekkür ediyorum. Başkanımızın işi gücü rast gitsin. Atasına, dedesine rahmet” şeklinde konuştu.

ÇALIŞMALAR BİZİ ZİYADESİYLE MUTLU ETTİ

Mahalle sakini Hüseyin Yılmaz da yapılan yatırımlar sayesinde mahallelerinin güzelleştiğini söyledi. Yılmaz, “Öncelikle Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na çok teşekkür ederiz. Taziye evimiz yapıldı, kilit taşlarımız yapıldı. Şimdi de arazi yollarımız açılıyor. Bu çalışmalar bizi ziyadesiyle mutlu etti. Çok teşekkür ediyoruz. Daha önce çamurdan, çaylaktan çıkamıyorduk. Traktörlerimiz ne tarlalara gidebiliyordu ne de biz çamurdan evimize gidebiliyorduk. Şimdi yapılan çalışmalarla bu sorunlar çözüldü” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.