Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ASKIDA TABLET KAMPANYASINA BAKAN SELÇUK’TAN TEŞEKKÜR

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Gaziantep’te başlatılan Askıda Tablet kampanyası ile uzaktan eğitime destek veren kurum ve kuruluşlara teşekkür belgesi gönderdi.

Haber Giriş Tarihi: 05.01.2021 14:34
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 00:15
Kaynak: İHA
ASKIDA TABLET KAMPANYASINA BAKAN SELÇUK’TAN TEŞEKKÜR

Gaziantep Valiliği koordinasyonunda Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 20 bin, Şahinbey Belediyesi 20 bin, Şehitkâmil Belediyesi 10 bin ve Organize Sanayi Bölgesi’nin (OSB) 10 bin olmak üzere toplamda 60 bin tablet desteğiyle Pandemi sürecinde öğrencilerin eğitimdeki en önemli ihtiyacı önceki hafta gerçekleştirilen tablet dağıtım töreni ile karşılanmış oldu.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Gaziantep Modeli ile başlatılan kampanya ile uzaktan eğitim sürecine destek veren kurumlara gönderdiği teşekkür belgesinde, “Nesillerimizi yetiştirmek adına eğitim alanında yürüttüğünüz özverili çalışmalarınız ve eğitime verdiğiniz destekten ötürü şahsım ve milli eğitim camiası adına teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

Vali Davut Gül, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un kendisi ve diğer paydaşlara gönderdiği teşekkür belgesinden onur duyduklarını dile getirerek, T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar'ın Gaziantep’in de içerisinde yer aldığı TEKNOFEST paydaşları ile uzaktan eğitime ulaşma fırsatı olmayan öğrenciler için başlattığı kampanyaya, Gaziantep’te de Askıda Tablet kampanyası ile destek verildiğini aktardı. Vali Gül, Gaziantep Modeli’nin en güzel örneklerinden birinin sergilendiği kampanya ile çocukların geleceğine dokunarak onları yarınlara başarılı bir şekilde hazırlama gayreti içerisinde olduklarını ifade etti.

Teşekkür belgeleri, Vali Davut Gül tarafından Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile OSB Başkanı Cengiz Şimşek’e verildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.