Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Avrupa Hokey Gol Kreliçesi Nurhan Çınar

Polisgücü sporcusu Nurhan Çınar attığı 11 golle Avrupa Hokey Gol Kraliçesi tahtına oturdu. Sıralamada iki, üç ve beşinci sıradaki en fazla gol atanlar yine Gaziantep Polisgücü sporcuları oldu.

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2018 12:26
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 09:51
Kaynak: İHA
Avrupa Hokey Gol Kreliçesi Nurhan Çınar

Avrupa Şampiyon Kulüpler Açık Alan Kadın Hokey Şampiyonasında namaglup unvanla Avrupa Şampiyonu olan Gaziantep Polisgücü Kadın Hokey takımı bir üst lige olan Challenge ll'ye yükselirken Avrupa Gol Kraliçelik unvanını da Türkiye'ye getirdi. Polisgücü sporcusu Nurhan Çınar attığı 11 golle Avrupa Hokey Gol Kraliçesi tahtına oturdu. Sıralamada iki, üç ve beşinci sıradaki en fazla gol atanlar yine Gaziantep Polisgücü sporcuları oldu.

Euro Hockey Club Challenge lll, Women 2018 Avusturya'nın başkenti Viyana'da gerçekleştirildi. Türkiye'yi temsil eden Gaziantep Polisgücü Kadın Hokey Takımı Avrupa Şampiyonu olup kadınlarda Türkiye'nin Challenge ll ligine yükselmesini sağlarken şampiyonanın gol kraliçesi de Gaziantep Polisgücü Spor oyuncusu Nurhan Çınar oldu. Şampiyona boyuna 11 gol atarak gol kraliçesi unvanı alan Nurhan Çınar'ı attığı golle aynı takımdan Perihan Küçükkoç ikinci sıraya oturarak takip etti. Gol sıralamasında ilk iki sırayı Gaziantep Polisgücü Spor oyuncuları paylaşırken sıralamada dördüncülüğü attığı 4 golle takım kaptanı Leyla Öztürk, beşinciliği 3 golle Fatma Songül Gültekin elde etti. Bu sonuçlar baz alındığında Avrupa'da bütün maçları gol yağmuruna çeviren ve son maçında attığı 19 golle adeta rakip takımı sahalardan silip süyüren Gaziantep Polisgücü Hokey Takımı elde ettiği şampiyonlukla Türkiye'yi bir üst lig olan Challenge ll'ye çıkarırken gol kraliçesi ve sıralamada ilk ikinin yanı sıra, dört ve beşinci sırada ki en fazla gol atan sporculara da kendi sporcularını yerleştirerek yeni bir rekora imza attı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.