Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AY, "CUMHURİYETİMİZİN BEKÇİLERİYİZ”

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim ay, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 97 yıl önce büyük zaferlerle kazanarak kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’ni, O’nun izinden yürüyerek, ilkelerini yaşatarak, sonsuza dek korumaya kararlı olduklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2020 11:01
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 15:08
Kaynak: İHA
AY, "CUMHURİYETİMİZİN BEKÇİLERİYİZ”

İbrahim Ay, Cumhuriyet’imizin kuruluşunun 97.yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesajda, Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk ve O’nun kurduğu Cumhuriyet’inin kahraman Türk evlatlarının omuzlarında ilelebet yaşayacağına dikkat çekti.

İbrahim Ay, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün söylediği “Cumhuriyeti biz kurduk onu yüceltecek ve yükseltecek olan sizlersiniz” sözlerini hatırlatarak, “Ülkemizi bölmek ve parçalamak isteyen iç ve dış mihraklara karşı kalkan vazifesi gören Cumhuriyet sayesinde ulusal birlik ve beraberliğimiz pekişmiş ve perçinlenmiştir. Kimsenin Türkiye Cumhuriyeti’ni yıkmaya ve parçalamaya gücü yetmemiştir ve yetmeyecektir” dedi. Türk milletinin tarih boyunca üstün kahramanlıklar gösterdiğini ifade eden İbrahim Ay, Cumhuriyeti’mizin kuruluşunun atılan adımlardan en önemlisi olduğuna işaret etti. Ay “Cumhuriyetimizin bizlere sunduğu imkanlar ve elde edilen başarı ve gelinen nokta, dünyanın örnek aldığı bir onur tablosudur. Bugünlere kolay gelinmediğini biliyoruz. Yaşanılan tüm badirelere rağmen, Yüce Türk milletinin birlik-beraberliğinden ödün vermeden, ülkemizin daha da gelişmesi yolundaki yürüyüşümüz kararlı adımlarla devam etmektedir. Müreffeh bir Türkiye için bu başarımızın artarak devam edeceğine inancımız tamdır” dedi.

Başkan Ay “Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun kahraman arkadaşlarını bir kez daha şükran ve rahmetle anıyor, Gazi şehrimiz başta olmak üzere yüce Türk milletinin Cumhuriyet Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.