Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bahçeşehir Koleji Romanya’da

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2022 16:42
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 11:11
Kaynak: İHA
Bahçeşehir Koleji Romanya’da

2020-1-RO01_KA229_079848_5 nolu “Building Emotional Intelligence and Self Awareness Through Mindful Practices (BEAM)”  isimli  İspanya, İtalya, Romanya, Yunanistan ve Letonya ortaklı  Erasmus + projesinin İlk toplantısına ev sahipliği yapan Gaziantep Bahçeşehir Koleji, projenin ikinci toplantısı için 4 öğretmen ve 16 öğrenci ile 4-8 Nisan 2022 Tarihleri arasında Romanya’nın IAŞI şehrine gittiler. 

Proje Toplantısının ilk gününde Erasmus Proje Koordinatörü Figen Polat proje ortaklarına Bahçeşehir Koleji’nin öncülük ettiği ve yürüttüğü programlar hakkında sunum gerçekleştirdi. Proje toplantısının devam eden günlerinde yapılan çalışmaların değerlendirilleri yapıldı. Bahçeşehir Koleji İngilizce Öğretmeni Pınar Uğurgel tüm öğrenci ve öğretmenlere IAŞI Botonik Bahçesinde duygusal zeka konulu etkinlik gerçekleştirdi.

Proje kapsamında Romanya’ya giden Ali Anıl Yatman ,Arda Okkıran, Asmin Dila Bulut, Batuhan Aksoy, Defne Özdemir, Ekin Su Şahin, Mehmet Emre Dai, Gülin Geçgil, Kerem Köseoğlu, Nil Demirci, Özge İyidoğan, Nisa Nur Bozkurt, Nil Demirci, Uğur Barış Tanrıöver, Yaman Çakır, Yiğit Yılmaz isimli öğrenciler ,Robotik Kodlama öğretmeni Ahmet Kalem ve Yabancı Diller Bölüm Başkanı Mehmet Uçan diğer proje ortağı öğrencilere türk kültürü ile ilgili paylaşımlarda bulundular. Projenin son gününde proje ortakları bir araya gelerek  9-13 Mayıs 2022 tarihinde Yunanistan’ın Trikkala şehrinde gerçekleşecek proje toplantısının içeriği belirlediler.

Mindfulness ile; Öğrenciler an içerisinde gerçekleşenlere dikkat etmeyi bu dikkatin niteliğini farketmeyi ve tüm bu farkedilenleri nazikçe kabullenmeyi öğrenir.

Bahçeşehir Koleji uzun yıllardır uyguladığı Mindfulness programı “Building Emotional Intelligence and Self Awareness Through Mindful Practises ” isimli Erasmus  projesine büyük katkı sağlamıştır.

Bahçeşehir Koleji Gaziantep Kampüsü 2012 yılından bu yana aktif olarak katıldığı Erasmus projeleri sayesinde öğrencilerine hem farklı kültürleri tanıma hem de dil gelişimlerine katkı sağlama fırsatı sunmaktadır.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.