Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bahçeşehir Koleji'nden ziyaretler

Bahçeşehir Koleji Gaziantep Kampüsü Müdürü Şeyma Tanrıöver, Bahçeşehir Kolejinin uzaktan eğitim platformları Metodbox ve SeeMeet’i; Vali Davut Gül’e, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e ve İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek'e anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 14.09.2020 13:43
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 08:18
Kaynak: İHA
Bahçeşehir Koleji'nden ziyaretler

Uzaktan eğitim sürecini başarıyla yürüten Bahçeşehir Koleji uyguladığı eğitim programlarıyla sektöre öncülük etmeye devam ediyor. Bahçeşehir Koleji Gaziantep Kampüsü Müdürü Şeyma Tanrıöver, Bahçeşehir Kolejinin uzaktan eğitim platformları Metodbox ve SeeMeet’i; Gaziantep Valisi Davut Gül’e, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e ve Gaziantep İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek’e anlattı. Tanrıöver ziyaretlerinde, Bahçeşehir Kolejinin eğitim uygulamaları ve yürütülen projeler hakkında ayrıntılı bilgilendirmelerde bulundu.

UZAKTAN EĞİTİM YAKINDAN TAKİP

İki yıldan bu yana kullanmakta olduğu Yapay Zekâ Tabanlı Kişiye Özgü Dijital Öğrenme Platformu Metodbox üzerinden yürüttüğü uzaktan eğitim dönemini başarıyla geçiren Bahçeşehir Koleji, Türkiye’nin eğitim entegrasyonlu ilk yerli görüntülü konuşma platformu SeeMeet’i eğitim ve bilişim dünyasının beğenisine sundu. Bahçeşehir Koleji Gaziantep Kampüsü Müdürü Tanrıöver, uzaktan eğitim platformları hakkında şunları söyledi: “Bahçeşehir Koleji olarak son 5 yıldır yapay zeka tabanlı, kişiye özgü dijital öğrenme platformumuz Metodbox üzerinde çalışıyoruz. Okul öncesinden liseye kadar her yaş grubuna uygun ders içerikleri mevcut. İstanbul ve Ankara’daki teknoparklarda 100’ü aşkın mühendisimizin üzerinde çalıştığı bu Metodbox’ı 2 yıldır tüm kademelerimizde kullanıyoruz. Geçtiğimiz eğitim öğretim yılında 23 Mart'ta tamamen uzaktan eğitime geçtiğimizde bu platformu asenkron olarak ana platformumuz olarak tüm derslerimizde başlattık. Uzaktan eğitimimizi iki platform üzerinden götürüyoruz. Birincisi Metodbox, ikincisi ise Türkiye'de yine ilk kez yerli ve güvenli olarak geliştirilen eğitim odaklı görüntülü görüşme platformu SeeMeet. Öğrencilerimiz Metodbox ile tamamen öğrenme hızlarına ve öğrenme düzeylerine göre farklılaşan içeriklerle çalışırken, SeeMeet’te de öğretmenleri ve arkadaşlarıyla bire bir sınıf ortamında gibi görüntülü olarak internet üzerinden dersini işliyor. Platformun tamamen yerli ve güvenli olması bilgi güvenliği açısından önemli. Metodbox’ı diğer eğitim platformlarından ayıran ve özel kılan, parmak izi kadar özel olan eğitim öğretim süreçlerini kişiye özgü kılmasıdır. Öğrencimiz bu platformun içerisinde eğitim sürecine dahil tüm akademik videolara ulaşabiliyor. Yapay zeka temelli bu sistem öğrencinin önceden belirlemiş olduğu hedeflere ulaşabilmek için kazanım eksiklerini tespit ederek tamamlayabilme imkanı sunuyor. Bizler Bahçeşehir Koleji Ailesi olarak tüm öğrencilerimize Metodbox, SeeMeet platformlarımız ve yayınlarımızla birlikte 360 derece bir uzaktan eğitim sunuyoruz. Uzaktan eğitimi yakından takip ediyoruz.”

 

 

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.