Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bahçeşehir tercih danışmanları öğrencilerle bir araya geldi

Bahçeşehir Üniversitesi Tercih Danışmanları, Bahçeşehir Koleji Gaziantep Üniversitesi’nde öğrencilerle bir araya gelerek tercih sürecinde dikkat etmeleri gereken noktaları anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2019 11:50
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2023 04:50
Kaynak: İHA
Bahçeşehir tercih danışmanları öğrencilerle bir araya geldi

Veli ve öğrencilerin yoğun katılımıyla Bahçeşehir Koleji Gaziantep Kampüsü’nde gerçekleşen bireysel toplantılarda aday öğrenciler, tercih danışmanlarıyla verimli görüşmeler gerçekleştirdiler. Tercih danışmanları, Bahçeşehir Üniversitesi hakkında öğrencilerin merak ettiği soruları da yanıtladı. Öğrenciler; eğitim imkanları, BAU Global çatısı altında dünyanın dört bir yanında yer alan BAU kampüsleri, staj imkanları, burs olanakları hakkında kapsamlı bilgi aldı.

Bahçeşehir Üniversitesi, 3 kıtada, 10 ülkede, 9 üniversite, 3 dil okulu ile öğrencilerine dünya standartlarında eğitim sunuyor. Birbirinden farklı araştırma ve uygulama merkezleriyle de girişimci, yenilikçi ve bilimsel bir dünya üniversitesi olarak eğitimde sınırları kaldırıyor. Teknoloji dünyasının son gözdesi Blockchain, VR eğitimi, Uluslararası düzeyde hukuk ve robot üretimi ile öğrencilerin, yeni dünya düzenine uygun eğitim almasını sağlıyor.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.