Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bahçeşehir’li öğrenci hayallerine kavuştu

Bahçeşehir Koleji 12. sınıf öğrencisi Mustafa Yiğit Göçmen aldığı eğitim programları ile 5 ülkede 11 üniversiteden kabul alarak hayallerine kavuştu.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2023 17:18
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 06:47
Kaynak: İHA
Bahçeşehir’li öğrenci hayallerine kavuştu

Öğrenci üniversite tercihini Berlin School of Business and Innovation (BSBI) dan yana kullanarak Computer Science and Digitisation (Bilgisayar Bilimi ve Dijitalleşme) okuyacak.

Eğitim hayatının her adımında öğrencilerinin yanında olan Bahçeşehir Koleji lise eğitiminde proje bazlı, yabancı dil eğitimi ağırlıklı, STEM odaklı eğitim anlayışını hayata geçirir. Öğrencilerin sadece üniversite sınavına değil, üniversite hayatına hatta iş hayatına hazır olmalarını sağlayacak alt yapı ile lise eğitimini tamamlamaları hedeflenir.

Öğrencinin kabul sürecinde  Bahçeşehir Koleji Danışmanlık Merkezi olan Global Education Center (GEC) sayesinde alanında uzman danışman kadrosuyla en güncel bilgilerle başvuru sürecinin her aşamasının sorunsuz bir şekilde tamamlanması sağlandı. Öğrenim hayatına yurt dışında devam etmek isteyen Bahçeşehir Kolejinin seçilmiş kampüslerindeki öğrencilerine her aşamada etkin yönlendirme hizmeti sunulmaktadır.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.