Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Çıkmaz: “Alan el, veren eli görmedi!”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanlığı, Ramazan ayı boyunca binlerce aileye sosyal yardım ulaştırdı.

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2021 18:39
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 00:08
Kaynak: İHA
Başkan Çıkmaz: “Alan el, veren eli görmedi!”

İl Başkanı Cahit Çıkmaz, pandemi döneminde zor günler geçiren Gaziantepli dar gelirli ailelere imkanları ölçüsünde destek verdiklerini söyledi. Çıkmaz, “Hayırsever dava arkadaşlarımızın il başkanlığımıza bağışladıkları ayni ve nakdi yardımları ihtiyaç sahibi hemşehrilerimize ‘Alan el, veren eli görmemeli’ düsturuyla ulaştırmış olmanın manevi huzuru ve hazzını yaşıyoruz” dedi.

MHP İl Başkanı Çıkmaz, bir yılı aşkın bir süredir devam eden pandemi nedeniyle Gaziantep’te geçim yapmakta zorlanan ailelerin sayısında gözle görülür bir artış yaşandığına dikkat çekerek, “Ramazan ayını da fırsat bilerek, geçim sıkıntısı çeken hemşehrilerimize bir nebze de olsun katkı sağlamak istedik. Bu çerçevede davamıza gönül vermiş ülküdaşlarımız ve Gaziantepli hayırsever vatandaşlarımızın parti il başkanlığımıza bağışladığı ayni ve nakdi yardımları yine parti teşkilatlarımızda yönetici arkadaşlarımız ve Gaziantep İl ve İlçe Ülkü Ocaklarımızdaki gençlerimiz vasıtasıyla hemşehrilerimize ulaştırdık. Yardımları ulaştırırken, ‘Alan el, veren eli görmemeli’ düsturu içerisinde kimseyi incitmemeye ve rencide etmemeye dikkat ettik. Bu sebeple yardımların tamamına yakınını akşam geç saatlerde hemşehrilerimizin kapılarına kadar götürdük. MHP İl teşkilatı ve Ülkü Ocakları teşkilatları olarak bu zor günlerde hemşehrilerimize bir nebze de destek olmanın manevi huzuru ve hazzını yaşıyoruz” diye konuştu.

Başkan Çıkmaz, pandemi nedeniyle tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de yaşanan özellikle ekonomik sıkıntıların en kısa sürede aşılacağına yürekten inandığını belirterek, “İnanıyorum ki, bu zorlu süreci dünyanın diğer ülkelerinden çok daha çabuk ve kolay atlatan ülke Türkiye olacaktır. Dayanışma ve yardımlaşma kültürünün üst seviyede yaşandığı ülkemiz bu yönüyle dünyanın diğer ülkelerinden avantajlı bir durumda. Bizler omuz omuza, el ele vererek her türlü zorluğu aşmış ve aşmasını bilen bir milletiz. Bu sebeple kötü ve zor günlerin kısa sürede son bulacağına yürekten inanıyorum. Güçlü Türkiye olarak, birlik ve beraberlik içerisinde göreceğimiz güzel günler yakındır. O nedenle millet olarak birbirimize kenetlenerek, birlik içerisinde sabırla bu zor günlerin geçmesi için dua edelim ve devletimizin belirlediği kurallara uyalım!” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.