Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Fedaioğlu, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Gaziantep Şube Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu yayımladığı mesaj ile Kadir Gecesini kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2021 14:43
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2023 01:38
Kaynak: İHA
Başkan Fedaioğlu, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı

MÜSİAD Gaziantep Başkanı Fedaioğlu mesaj yayımlayarak, “Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın daha da yoğunlaştığı mübarek Ramazan-ı Şerif’in son günlerine doğru yaklaşırken, bin aydan daha hayırlı olan mübarek Kadir Gecesi’ni idrak etmenin manevi mutluluğunu ve huzurunu yaşıyoruz. Kadir Gecesi Kur'an-ı Kerim'in yeryüzüne indirildiği gün olması münasebetiyle kutsal bir öneme sahiptir. Bu vesileyle bu mübarek gecenin, hepimizin kalplerine, gönül dünyalarımıza ışık saçmasını, vicdanlarımızı aydınlatmasını Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kadir Gecesinin önemine değinen Fedaioğlu, “Mükâfatının sınırsız olarak verildiği Kadir Gecesi, kendimize dönerek yaşadıklarımızı muhasebe etme gecesidir. Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V)’in “Kim Kadir Gecesini, faziletine inanarak ve mükâfatını da Cenab-ı Allah’tan umarak ihya ederse, o kimsenin geçmiş günahları bağışlanır “ buyurduğunun nakledildiği müstesna bir gecedir.

Bu duygu ve düşüncelerle, milletimizin ve İslam âleminin Kadir gecesini tebrik ediyor; bu gecenin, İslam âleminin birlik ve beraberliğine, insanlığın sıhhat, hidayet, barış ve huzuruna vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.