Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan kampı değerlendirdi

Gaziantep FK Başkanı Cevdet Akınal hazırlıklarını sürdürdüğü Bolu’da kampı değerlendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2021 11:01
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 05:52
Kaynak: İHA
Başkan kampı değerlendirdi

Başkan Akınal “Kampımızda gayet güzel gidiyor. İlk başta Gaziantep’te hazırlandık, şimdi Bolu’ya geldik. İyi bir kamp geriyoruz. Burdan sonra Avusturya’ya gideceğiz oraya gitmenin en büyük amacı Avrupa takımlarıyla maç yapıp, takımın gücünü görmek. Transferler devam ediyor, bir santrafor alacağız, sol bek yarın akşam geliyor, hayırlısıyla o işi de bitiriyoruz” dedi.

“EROL HOCA İLE ANLAŞTIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ”

Takımın başına getirilen Erol Bulut hakkında görüşlerini belirten Cevdet Akınal, “Biz Erol hocaya da güvendiğimiz için tecrübesine dayanarak tercih ettik. Geldi kırmadı bizi hiç. Geldiğinde takımımızı incelemiş halde geldi. İlk gün konuştuk , ‘bir hafta sonra geleyim’ dedi. Dedik, ‘otur 1 gün daha kal bu işi bitireceğiz’ dedik. İki günde hallettik. Erol hocayla anlaştığımız için mutluyuz şehir olarak da mutluyuz. Bize iyi şeyler katacaktır” ifadelerini kullandı.

Takımın hedefleri ile ilgili sorulan soruya cevap veren Başkan Akınal, “Hedeflerimiz üst sıralar ve Avrupa’ya gitmek, Türkiye Kupası hedefimizde var” diye cevap verdi.

“GAZİANTEP FK ÇOK DAHA İYİ OLACAK”

Başkanlık görevini almasıyla ilgili konuşan Cevdet Akınal, “Zor, kolay değil ama işte ben memleketimi sevdiğim için ben kabul ettim bu görevi. Arkadaşlarımız iyi. Bizim Gaziantep’in en büyük özelliği bütün şehir arkamızda. Valimiz, belediye başkanlarımız yanımızda ve bizle beraber. İnşallah Gaziantep çok daha iyi olacak çok acelemiz yok yavaş yavaş gidiyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.