Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Beklemediğimiz bir mağlubiyet”

Gazişehir Futbol Kulübü Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, “Altınordu karşısında beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 18.02.2019 11:44
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2023 12:08
Kaynak: İHA
“Beklemediğimiz bir mağlubiyet”

Altıparmak, “Pozisyon vermediğimiz maçı kaybettik. İkinci yarı oynadığımız oyunu maçın geneline yaysaydık galip gelirdik. Maça kötü başladık. Top biz de fazla kalmadı. Rakibin ne yapacağını iyi biliyorduk ve tüm önlemlerimizi almıştık. Ceza sahası dışından gol attıktan sonra tüm maç savundular. İkinci yarı galibiyet için her şeyi yaptık ama golü bulamadık. Beraberliği yakalasak maçı koparırdık. Oyuncularımı ikinci yarıdaki oyunu maçın geneline yansıtamadığımız için yenildik” dedi.

Taraftarların kendisini istifaya davet ettiği hatırlatılması üzerine Altıparmak, “Taraftar tepki gösterir. 7 hafta önce de imparator diyorlardı. Onları üzdüğümüz için daha çok üzülüyoruz. Geçen haftaki müthiş galibiyetten sonra bu hafta da kazanmak isterdik. İkinci yarıda ortaya koyduğumuz istek, arzu ve mücadele bizim için önemliydi. Takımı buraya biz getirdik, buradan çıkarak olan da biziz. Geçmiş yıllarda bu durumlardan çıkıp şampiyonluklar yaşadım. Hedefimizde sapma yok. Sezon sonunda şampiyon olmak istiyoruz” ifadelerini kulandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.