Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beşizlere Vali Gül’den sürpriz

Gaziantep Valisi Davut Gül, sosyal medya üzerinden beşiz bebekleri ile ziyaret etmek isteyen aileye “siz zahmet etmeyin biz geliriz” diyerek sözünü tuttu.

Haber Giriş Tarihi: 29.11.2018 10:16
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 14:41
Kaynak: İHA
Beşizlere Vali Gül’den sürpriz

Aileye sürpriz yapan Vali Gül, beşiz bebekleri eşi Gülden Gül Hanımefendi ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’le evlerinde ziyaret etti.

Beşiz bebekleri ile yedi çocuk sahibi olan Esen ailesi, ziyareti memnuniyetle karşıladı. Baba İbrahim Esen; “Sosyal medya çağrımızı duyan Sayın Valimize çok teşekkür ediyoruz, biz ziyaret edelim dedik, kendileri zahmet edip geldiler. Çok mutlu olduk” dedi.

Vali Gül, Esen ailesini tebrik ederek aile kurumunun önemine değindi. Gül, çocukların geleceğin mirasçıları olduğunu belirterek “Çocuklarımız yarınlarımızın teminatı, yaşama sevincimizdir. Onların sağlıklı bir hayat sürmeleri için elimizden gelenin en iyisini yapmak bizlerin vazifesidir. Esen ailesinin bu güzel yavrularına sağlıklı, mutlu, hayırlı bir ömür diliyorum.

Ailemize destek için zaten belediyelerimiz, sosyal yardımlaşma derneklerimiz bu konuda ellerinden geleni yapmışlar ve yapmaya da devam edeceklerdir. Bizler de üzerimize düşen görevleri yerine getirme gayreti içerisinde olacağız” şeklinde konuştu.

İsimleri Aslıhan, Ahmet, Berat, Mesut ve Selim olan bebeklerle yakından ilgilenerek bir süre onları seven Vali Gül, çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.