Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BEŞLER GRUP GULFOOD FUARI'NA KATILDI

Beşler Grup, 17-21 Şubat 2019 tarihleri arasında Dubai Dünya Ticaret Merkezi’nde düzenlenen ve dünyanın en önemli gıda fuarları arasında gösterilen Gulfood Gıda ve Gıda Teknolojileri Fuarı’na katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 18.02.2019 14:48
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 06:33
Kaynak: İHA
BEŞLER GRUP GULFOOD FUARI'NA KATILDI

Yaklaşık 5.000 katılımcı firmanın yer aldığı Gulfood Fuarı’ndaki Beşler Grup standında Beşler Makarna ve Beşan Nişasta Glikoz tesislerinde üretilen ürünler sergileniyor.

Makarna kategorisinde, Santa Sophia, Beşler, Gonca, Pastacity, Donatella ve Cinque Stelle markalarının bulunduğu Beşler Grup standında lazanya ve glutensiz makarna gibi özel ürünler de ziyaretçilere tanıtılıyor.

Yüz bin civarında ziyaretçi ilgisinin beklendiği Gulfood Fuarı’nda Beşan Nişasta, mısır nişastası, glikoz, früktoz, maltoz gibi önemli ürün gruplarıyla yer alıyor.

Beşler Makarna Genel Müdürü Kemal Çakmak, “Gıda fuarı denildiği zaman Gulfood Fuarı dünyanın sayılı büyük ticari buluşma noktalarından birisi olarak ön plana çıkıyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da fuara iştirak ettiğimiz için mutluyuz. Beşler Makarna olarak, Uzak Doğu’dan Amerika’ya, Orta Doğu’dan Avrupa’ya çok geniş bir coğrafyada aranılan bir marka olarak Gulfood’da dünyanın dört bir yanından gelen müşterilerimizle, ziyaretçilerimizle buluşuyoruz. Standımızı ziyaret eden dostlarımızı ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Ülkemiz ihracatına önemli katkı yapmaya ve Gaziantep’i en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyoruz. Ülkemizi bu fuarda temsil eden tüm katılımcılara hayırlı, bereketli işler diliyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.