Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beyin Cerrahı Op. Dr. Demir Anka'da

Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. İsmail Demir, Gaziantep Özel Anka Hastanesi'nde hasta kabulüne başladı.

Haber Giriş Tarihi: 02.08.2019 12:23
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 10:43
Kaynak: İHA
Beyin Cerrahı Op. Dr. Demir Anka'da

Hasta memnuniyeti odaklı anlayışı ile kaliteli sağlık hizmeti sunmaya önem veren Gaziantep Özel Anka Hastanesi, hekim kadrosuna alanında uzman hekimleri dahil etmeye devam ediyor. Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. İsmail Demir de, Gaziantep Özel Anka Hastanesi'nin hekim kadrosuna dahil olarak hasta kabulüne başladı. 

Modern tıp teknolojisi ve uzman kadrosuyla sadece yurtiçi değil yurtdışındaki hastaların tercih ettiği Gaziantep Özel Anka Hastanesi, kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. İsmail Demir, Gaziantep Özel Anka Hastanesi'nde hasta kabulüne başladı.

Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. İsmail Demir, 1982 yılında Kırşehir'de doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden 2006 yılında mezun olan Op. Dr. Demir, ihtisasını 2012 yılında Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Kliniği'nde yaptı. Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Denizli Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı, Van İpekyolu Devlet Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi kliniği, Asan Medical Center Children's Hospital, University of Ulsan / Seul - Güney Kore'de görev yapan Op.Dr. Demir, ayrıca Asan Medical Center Children's Hospital, University of Ulsan / Seul- Güney Kore'de Çocuk Beyin Cerrahisi ve Gamma Knife Radyo cerrahisi eğitimi aldı.

Uzmanlık alanları, Spinal Cerrahi (Omurga Cerrahisi), Kranial Cerrahi (Kafatası ve Beyin Cerrahisi) ve Periferik Sinir Cerrahisi, Pediatrik Nöroşirurji (Çocuk Beyin ve Sinir Hastalıkları) olan Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. İsmail Demir, mikro cerrahi tekniği ile bel fıtığı,boyun fıtığı, omurgada kireçlenme, omurga kayması ve kırıkları, tekrarlayan bel fıtığı ameliyatları, faset eklem enjeksiyonu ( Ağrı tedavisi, spinal tümör (omurga, omurilik, sinir zarı ve metastatik tümörler), spinal travma cerrahisi, kafa travması ameliyatları, subdural, epidural ve intraparankimal hematom (beyin kanaması) ameliyatları, beyin tümörü ameliyatları, hidrosefali ameliyatları,karpal tünel sendromu (el bileğinde sinir sıkışması) ameliyatları, ulnar sinir tuzak nöropati ameliyatları,hidrosefali ameliyatları yapmakta, kafa şekil bozukluğu,tümörler, doğumsal omurga kapanma defektleri, ayrık omurilik gibi hastalıkların tedavisini gerçekleştirmektedir.

Hastaların kendilerini özel ve güvende hissetmeleri için tüm detaylar düşünülerek tasarlanan ve SGK anlaşması ile SSK, Emekli Sandığı, Bağ-Kur'lu hastalara ulaşan Anka Hastanesi'nde; Cildiye ,Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Dermatoloji, Endokrinoloji, Gastroenteroloji, Enfeksiyon Hastalıkları, Beyin ve Sinir Cerrahisi, Genel Cerrahi, Obezite ve Metabolik Cerrahi, Kardiyoloji, Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi, Kadın Hastalıkları ve Doğum, İç Hastalıklar, Kardiyoloji, Algoloji ,Beslenme ve Diyetetik, Göz Hastalıkları, Ağız ve Diş Sağlığı, Klinik Mikrobiyoloji, Neonatoloji, Nöroloji, Ortopedi ve Travmatoloji, Üroloji, Kulak Burun Boğaz, Göğüs Hastalıkları branşları olmak üzere Yeni Doğan Yoğun Bakım, Uyku Laboratuvarı röntgen ve radyoloji laboratuvar, biyokimya laboratuvarı, mikrobiyoloji laboratuvarı hizmetleri veriliyor.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.