Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bir kucakta iki mutluluk

İki ailenin yıllar süren bebek hasretleri, Gaziantep Özel ANKA Hastanesi’nde son buldu.

Haber Giriş Tarihi: 05.01.2023 14:38
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 05:47
Kaynak: İHA
Bir kucakta iki mutluluk

Aslan ve Kaya çiftlerinin yıllardır süren bebek özlemi, Gaziantep Özel ANKA Hastanesi’nde son buldu. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doç. Dr. Mustafa Demir tarafından uygulanan tedavinin ardından bebeklerini kucaklarına almanın sevincini yaşayan genç çiftler, hastaneye teşekkür ziyaretinde bulundu.

Uzun yıllar tedavi gören, ancak olumlu sonuç alamayan 27 yaşındaki Zehra Aslan’a son çare olarak Kıbrıs’a giderek yumurta nakli yaptırması önerildi. Ancak o, araştırmaları sonucu ANKA Hastanesi’nde gerçekleştirilen tedavi ile çocuk sahibi olanları görünce Doç. Dr. Mustafa Demir’e başvurdu. Yapılan değerlendirmeler sonrası tedavisine başlanan genç kadın, tedaviye olumlu yanıt verdi. 9 aylık bir beklemenin ardından da kızı Ela Nur’u kucağına aldı. Beş yıllık evli çift mutluluklarını şu sözlerle anlattı: “Şu an hayatımızın en güzel anlarını yaşıyoruz. Umutlarımızın tükendiği anda Doç. Dr. Mustafa Demir bize hem moral verdi hem de uyguladığı tedavi ile en değerli varlığımıza kavuşmamıza vesile oldu. Bu süreçte bizi, evimizdeymişiz gibi hissettiren ANKA Hastanesi’ne teşekkür ederiz”

Diğer yandan yedi yıldır evli olan ve bebek sahibi olamayan Kaya çifti de, ANKA Hastanesi’nde uygulanan tedavi ile bebeklerine kavuşmanın sevincini yaşadı. Evliliklerinin ilk yıllarından itibaren çeşitli hastane ve doktorlara başvurarak tedavi gören ancak çocuk sahibi olamayan genç çift, bebeklerini kucaklarına almanın sevincini yaşadı. Kaya çifti, Miraç Buğra adını verdikleri erkek çocukları ile beraber, kendilerinin anne baba olmalarına vesile olan Dr. Demir’i ziyaret ederek, teşekkür etti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.