Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bu markette para değil dua geçiyor

Şahinbey Belediyesi Sosyal Market’inde 7.015 ihtiyaç sahibi aile faydalanırken, vatandaşlar kendilerine verilen kartlarla sosyal markette gönüllerince alış veriş yapabiliyor.

Haber Giriş Tarihi: 30.01.2019 16:52
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 16:39
Kaynak: İHA
Bu markette para değil dua geçiyor

Şahinbey Belediyesi bünyesinde bulunan markette, et ve süt ürünleri, kıyafet, ayakkabı, gıda ürünleri, temizlik maddeleri kahvaltılık ürünlerden kuru gıda ürünlerine kadar ailelerin ihtiyaç duyabileceği her şey bulunuyor. 7.015 ihtiyaç sahibi aile tıpkı normal marketlerde yapılan alışverişler gibi Sosyal Marketten de alış verişlerini yapabiliyorlar. Şahinbey Belediyesi 2018 yılında 77.515 vatandaşımıza sosyal market üzerinden destek oldu.

PARA GEÇMİYOR

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ihtiyaç sahibi ailelerin tüm ihtiyaçlarının karşılayabildiklerini belirterek; "Sosyal marketimizde toplamda 4 bin 343 aile faydalanıyor. Diğer marketlerde bulunan bütün ürünler sosyal marketimizde de bulunuyor. Ayrıca vatandaşlarımız beyaz eşyadan, gelinlik ve nişan kıyafetlerine kadar her türlü ihtiyaçlarını bu marketten karşılaya biliyor. Bir eve ne lazımsa marketimizde bulunuyor. Ayrıca marketimizde halı, çekyat, çamaşır makinesi buzdolabı gibi ürünleri bir limite tabi tutmaksızın ihtiyaç sahibi ailelere veriyoruz çünkü bunlar bir evin temel ihtiyaçlarıdır. Bunun dışında vatandaşlarımız aylık ihtiyaç duyacağı ürünlerin tamamını hanenin nüfusuna göre belirlediğimiz limit çerçevesinde herhangi bir para ödemeden alabiliyor” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.