Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Büyükekşi'den bayram mesajı

Gaziantep Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2021 18:42
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 19:20
Kaynak: İHA
Büyükekşi'den bayram mesajı

İslam alemi olarak bir Ramazan Bayramına daha kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Gaziantep FK Başkanı Mehmet Büyükekşi, "Ne yazık ki, bugün başta Filistin olmak üzere dünyanın bir çok yerinde mazlumların gözyaşları akmaya devam ediyor. Diğer taraftan KOVID-19 salgını hayatın her alanını olumsuz yönde etkiliyor. Pandemi tedbirleri dolayısıyla, Ramazan Bayramını sokağa çıkma kısıtlamalarının devam ettiği, insanların bayramlaşmak için bir araya gelemediği bir ortamda kutluyoruz. Bu sıkıntılı günlerin geçici olduğunu, ülke olarak sorularımızı yardımlaşma ve dayanışma ile aşacağımızı bilerek, birlik ve beraberlik duyguları içerisinde hareket etmeliyiz" dedi.  

Ramazan Bayramını insanlığın yaşadığı sorunların sona ermesine vesile olmasını isteyen Gaziantep FK Başkanı Büyükekşi, "İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramını tebrik ederken, bayramın tüm insanlığa huzur, barış ve kardeşlik getirmesini diliyorum. Spor, barış ve kardeşlik demektir. Sporun bu ruhunun tüm dünyaya hakim olmasını temenni ediyorum. Bugün dünyanın dört bir tarafında akan kanın, göz yaşının son bulmasını diliyorum" şeklinde açıklamada bulundu.

Büyükekşi, açıklamasını şöyle sürdürdü: "Gaziantep FK olarak Süper Lig'de Gaziantep'i başarı ile temsil etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Pandemi nedeniyle zorlu bir sezonu daha geride bıracağız. Gazi kenti temsil etmenin gururu ve bilinci ile lig bitene kadar mücadelemizi en iyi şekilde sürdüreceğiz. Biz futbolcusu, yöneticisi, kulüp çalışanı ve taraftarları ile büyük bir camiayız. Bu zorlu süreçte bizlere her zaman destek olan tüm taraftarımıza ayrıca teşekkür etmek istiyorum" diye konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.